luni, 10 ianuarie 2011

SALVAREA PAMANTULUI TINE DE NOI

Cum s creeat TERRA casa cea de toate zilele ? simplu prin meteorii ce au cazut si au creat vulcani si au dat drumu la crearea stratului de ozon


Asa arata CAsa noastra prima data . RECE , Plina de vulcani si cu apa si cel mai ceresc lucru . STRTUL DE OZON . Am luptat pentru suprematie si sa fiim specia dominatoare . Dar nu neam putut da seama caci am devenit noi insine niste bestii ce nu ne intereseaza dar banii si banii . Multe sunt deseuri menajere si non-menajere ca si in pozele care urmeaza mai jos


Ca sa Putem sa avem un colt de liniste si curatenie respectati un semn cel de recclare adica ECO . Pentru cei care se cred destepti si spun ca stiu ce inseamna reciclare da arunca pe jos precum porcii le spun eu insami ce inseamna RECICLARE=Recreareea de produse ne folosibile ( peturi , doze , carotane , hartii ) in materie refolosibila .
Vrem o lume curata ? trebuie sa respectam semnele de mai jos

Daca nu il respectam efectele se vor vedea ca si acum  . Mai exact soarele produce raze UV  ( Ultra Violete ) .Razele astea sunt capabile sa arda pielea si sa produca cancerul de piele . Pentru cancerul acesta credetima caci nu sa gasit leac .
Cloncuzia mea e ca daca nu vrem sa avem cancer de piele nu mai poluam si totul va arata ca n imagiinile de jos .







Ca sa fie totul curat trebuie sa spunem STOP Poluarii si Efectului de sera chiar si Incalzirei Globale Pamantul e in mainile noastre ca sal salvam . 


Ganditi-va de 2 X inainte sa aruncati un gunoi pe jos . Ganditiva la pamant caci el are nevoie de joi sa il salvati

3 comentarii:

larisa spunea...

imi place asta cu pamantu....si chiar asa stop indiferentei....hai sa ne ajutam planet

Mo spunea...

Ms caci si tu ma sustii :0 in ajutorarea ei :0 si a indifirentei fata de ea.

Cedik spunea...

Can't tell if troll or really stupid ._.